Pen prikkelt

Wie geniet van en geïnspireerd raakt door mijn verhalen, kan mij gerust inhuren. Ik word enthousiast van heel veel mooie dingen die aan mensen voldoening schenken. Je mag me een tijdje begraven in een archief. Als ik de tijd krijg om kwaliteit te leveren, popelt mijn pen. Maar stuur mij er ook gerust op uit om levendige conversaties te voeren of voor een wervend verslag.

Mijn teksten plooi ik even graag als soepel naar een beeldschoon beeld. Ideeën uitdrukken en doorgeven: dat is de kern van elke goede communicatie.

Wat ik het allerliefst doe? Stenen laten praten. Elk gebouw is gebouwd door mensen en opgebouwd door verhalen uit heden en verleden. Elk bouwsel getuigt over schoonheid en verdriet. Het vertelt alles over een leefgemeenschap. Ons erfgoed moeten we koesteren. Gelukkig stoppen we er geld in om het te laten herleven. Wat het écht te vertellen heeft, is niet onbeschrijfelijk, maar laat ik met woorden voelen. Als ik in die getuigenissen mag grasduinen en daar ideeën mag uit puren, vergeten ik en mijn pen de tijd.

Vorm en inhoud laat ik samensmelten. Het kan literair bevlogen, fijnzinnig dubbelzinnig, met oog voor heden en toekomst. Als speech of voorwoord, als gedicht, scenario, uitgeschreven interview, of als gebundeld verhaal in print of digitaal. Maar ook, en daar ben ik eveneens zeer bevlogen in, auditief. Ik plooi mijn stembanden graag in de juiste plooien om een verhaal nog sterker te verwoorden. Een idee voor een podcast? Laat maar horen! 

Vroeg of laat is het tijd voor verandering in jouw bedrijf, organisatie of bij jezelf? Zit je in de knoop met je eigen verhaal? Een goed inhoudelijk gesprek doet altijd deugd. Mijn luisterbereidheid is grenzeloos. Samen ontdekken we beslist een nieuw verhaal voor een welvarende koers. Wil je dit helemaal zelf schrijven? Mooi! Ik wijs je de richting en bezorg je de nodige vaardigheden. De voldoening die je daar uit put is, jawel, onbeschrijfelijk. Ik spreek uit ervaring.

De prijs loopt in de pas van het beschikbare budget. Flexibiliteit verblijdt.

Tot gauw!

Neem contact met me op